Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a FEELTAXI SRL


Ultima actualizare s-a efectuat la data de 06 ianuarie 2021. Puteți accesa versiunea anterioară a prezentei Politici de confidențialitate aici.

Cuprins

Suntem preocupați de viața dumneavoastră privată și suntem deciși să protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Prezenta Politică de confidențialitate vă va informa asupra modalității în care gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal, asupra drepturilor pe care le aveți în legătură cu confidențialitatea datelor și a modului în care sunteți protejat prin lege. Vă rugăm să lecturați cu atenție prezenta Politică de confidențialitate înainte de utilizarea Serviciilor noastre.Prezenta Politică de confidențialitate se aplică utilizării de către dvs. a oricăror produse, servicii, conținuturi, opțiuni, tehnologii sau funcții și a tuturor website-urilor, aplicațiilor mobile, site-urilor mobile sau a altor produse sau aplicații online oferite dvs. de către noi (denumite în mod colectiv "Serviciile").


Cine suntem?


Principalul operator al datelor dvs. în scopul serviciilor noastre internaționale este FEELTAXI SRL., societate cu răspundere limitată cu sediul în Libelulelor 11, parter, Oras Pantelimon, IF. FEELTAXI SRL este societatea-mamă a entității bazarromania care vă furnizează Serviciile noastre în conformitate cu Termenii și Condițiile noastre de Utilizare (denumite în continuare în mod colectiv "bazarromania", "noi" sau "al nostru/a noastră" în prezenta Politică de confidențialitate). Aceasta entitate bazarromania este de asemenea considerata operatorul de date pentru serviciile locale pe care acesta le oferă. Detaliile de contact relevante se regăsesc în cadrul secțiunii 14.

Operatorul local de date care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal este: FEELTAXI SRL, persoană juridică română cu sediul principal în IF, Str. Libelulelor, nr. 11, parter, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J23 / 4929/2016, CUI 36826497, atribut fiscal RO.


Ce date colectăm referitoare la persoana dvs?


2.1.1 Date obținute din interacțiuni directe Informații privind înregistrarea și alte informații referitoare la cont

În momentul în care vă înregistrați în vederea utilizării Serviciile noastre, este posibil ca noi să colectăm următoarele informații referitoare la persoana dvs:

 • în cazul în care vă înregistrați în mod direct pe platforma noastră, vi se va solicita să furnizați adresa de email;
 • în cazul în care vă înregistrați utilizând contul Google: numele și prenumele, adresa de email și URL-ul către fotografia dvs. de pe profilul Google;
 • în cazul în care vă înregistrați utilizând contul de Facebook: numele și prenumele care apare pe contul dvs. de Facebook, adresa de email asociată contului dvs. de Facebook, ID-ul de Facebook și URL-ul către fotografia dvs. de profil de pe Facebook. În cazul în care ați acordat o permisiune societății Facebook prin intermediul opțiunii sale de confidențialitate din cadrul aplicației (care apare chiar înainte de înregistrarea pe Serviciile noastre), este posibil să colectăm date privind genul, vârsta sau adresa dvs. de email, în funcție de permisiunile acordate de către dvs;
 • dacă vă înregistrați utilizând ID-ul dvs. Apple: numele și prenumele și adresa de e-mail; dvs. puteți decide dacă doriți să împărtășiți adresa de e-mail cu noi când vă conectați la contul dvs. Apple.

În funcție de alegerile pe care le faceți pe parcursul autentificării pentru Serviciile noastre sau în cursul procesului de contractare a Serviciilor noastre, puteți opta să ne furnizați următoarele date suplimentare cu caracter personal:

 • numele dvs;
 • adresa de domiciliu;
 • numărul de telefon mobil;
 • detaliile dvs. de plată, în cazul în care doriți să utilizați serviciile noastre plătite, astfel cum sunt definite acestea prin Termenii și Condițiile noastre de Utilizare, care, în funcție de metoda de plată utilizată, includ:
  • detaliile cardului dvs. de credit (numele titularului cardului, data expirării cardului, tipul de card de credit și ultimele patru cifre ale numărului cardului dvs. de credit);
 • numărul de telefon mobil;
 • adresa de email;
 • date referitoare la studii, experiența profesională, competențe, fotografii, preferințe legate de locul de muncă dorit, precum și orice alte informații incluse în CV-ul dvs. sau prezentate în mod direct către angajatorii dvs. prin intermediul Serviciilor noastre, în momentul în care optați pentru furnizarea către noi a acestor date prin intermediul funcției "CV-ul meu" din cadrul setărilor Contului bazarromania pentru a vă înscrie pentru unul dintre locurile de muncă publicate în cadrul secțiunii "Locuri de Muncă".


Valabilitatea contului dvs. bazarromania

Validăm conturile utilizatorilor bazarromania utilizând verificarea prin SMS, pentru a ne asigura de faptul că fiecare cont este asociat cu un utilizator real și unic. Acest proces de validare este demarat în momentul în care publicați prima listare de anunțuri în cadrul Serviciilor noastre. Pentru validarea contului dvs. bazarromania, înainte de publicarea listării de anunțuri, vă vom transmite un SMS de pe un număr de telefon mobil valabil furnizat de dvs. Acest proces este complet gratuit.
În cazul în care nu sunteți de acord cu validarea contului dvs., acesta va rămâne în continuare activ și veți avea posibilitatea de a utiliza Serviciile noastre cu o funcționalitate limitată. Această funcționalitate limitată a unui cont implică faptul că nu puteți publica noi listări de anunțuri și nu puteți edita, actualiza, promova, extinde, reactiva, dezactiva sau șterge listările existente de anunțuri până în momentul în are contul dvs. nu este verificat prin SMS. De asemenea, nu veți avea posibilitatea de a primi sau răspunde la niciun mesaj din partea altor utilizatori.
În cazul în care creați mai multe conturi bazarromania utilizând același număr de telefon mobil și validați toate acele conturi prin verificare prin SMS, toate aceste conturi vor avea funcționalitate limitată și vi se va solicita să alegeți unul dintre acestea. Contul ales de dvs. va reveni la funcționalitatea completă, iar celelalte conturi vor avea în continuare funcționalitate limitată.
Orice utilizator poate solicita un număr maxim de 5 mesaje SMS cu coduri de verificare în termen de 24 de ore. Validarea contului se realizează odată pentru fiecare cont, până în momentul în care acesta este verificat cu succes prin SMS de către utilizator.
În momentul în care v-ați validat contul bazarromania, acest va rămâne în continuare asociat cu numărul de telefon mobil utilizat pentru verificarea prin SMS. Dacă doriți să schimbați numărul de telefon mobil asociat contului dvs. bazarromania, va trebui să contactați echipa noastră de Asistență pentru Clienți utilizând Formularul de Contact.


Înregistrarea conversațiilor telefonice cu clienții noștri și cu echipele de vânzări


În momentul în care utilizați aplicația de chat pentru a comunica cu alți utilizatori, colectăm și prelucrăm conținutul și informațiile pe care alegeți să ni le furnizați prin această funcție.


Comunicarea prin intermediul funcției de chat din cadrul Serviciilor noastre


În momentul în care apelați sau optați să fiți apelat de unul dintre reprezentanții serviciului nostru pentru clienți sau ai echipei de vânzări, înregistrăm conversația, sub rezerva consimțământului dumneavoastră explicit, în vederea îmbunătățirii practicii noastre de interacțiune cu clienții.


Înregistrări audio și video pentru studii specifice referitoare la interacțiunea cu clienții


În momentul în care sunteți de acord în mod expres să participați la studii referitoare la interacțiunea cu clienții organizate ocazional de bazarromania, vom înregistra interacțiunea cu echipa noastră. Pentru fiecare studiu organizat de bazarromania, vă vom pune la dispoziție informații specifice privind modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal și scopul pentru care facem acest lucru.


Participarea la sondajele noastre efectuate în rândul utilizatorilor


Ocazional, vă vom transmite chestionare ale noastre destinate utilizatorilor pentru măsurarea nivelului dumneavoastră general de satisfacție cu privire la calitatea serviciilor oferite de bazarromania. În acest sens, vom prelucra doar codul dvs. de ”session long” (acesta este un cod de identificare aleatoriu atribuit dvs. în momentul în care descărcați aplicațiile noastre mobile sau vizitați website-ul nostru).


Mai mult decât atât, este posibil să decideți să ne furnizați detaliile dumneavoastră de contact, cum ar fi adresa de email și numărul de telefon mobil, la solicitarea noastră de a vă contacta și de a vă invita să participați la una dintre experiențele noastre adresate utilizatorilor (bazarromania) sau la un interviu.